miercuri, 20 octombrie 2010

Premise

Cunoaşterea de sine este un scop pe care fiecare şi-l propune, mai mult sau mai puţin conştient. Darul numit “curiozitate” ne face să dorim să dăm la o parte straturile superficiale şi să descoperim.
Domeniul media constituie un teren propice pentru descoperire: de sine, de spectacol, de celebritate, de fantezie, dar în acelaşi timp şi de realitate. Realitatea este întotdeauna mai flagrantă atunci când este ilustrată prin obiectivul camerei, deoarece acesta îi conferă un grad de autenticitate paradoxal. Paradoxul constă, bineînţeles, în alăturarea oximoronică a două elemente precum “realitate” şi “actor”. Prin definiţie, aceştia din urmă intrepretează anumite roluri sau relatează anumite adevăruri care nu le aparţin, generate de alte persoane sau evenimente. Dar cine poate spune că ei nu conurează prin jocul lor, prin manifestarea meseriei lor realitatea? Poate nu de fiecare dată realitatea lor, deşi nu este nicidecum exclus, însă cu siguranţă o realitate.
Astfel, putem merge mai departe invitându-vă să învăţaţi să clădiţi realităţi care nu vă aparţin pentru a afla ce rol jucaţi în viaţa personală. Deoarece cursurile pe care le propunem nu vă garantează celebritatea, succesul, strălucirea, dar vă aduc cu siguranţa mai aproape de sine, de talentul confuz şi de realitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu